لوگو-ققنوس-ترخیص

۴۸۰۰۰۱۱۰ – ۰۲۱

واردات موبایل (0 تا 100 نحوه واردات و ترخیص گوشی موبایل)

واردات موبایل

فهرست مطالب

واردات موبایل، تجارتی پرسود برای وارد کنندگان و تجار ایرانی که به دنبال سود بیشتر در امر واردات کالا به کشور میباشند؛ اما واردات و ترخیص گوشی موبایل از گمرک چگونه است؟ چقدر سودآور است؟ و از چه کشورهایی میتواند صورت بگیرد؟

چین، امارات متحده عربی، کره جنوبی، ویتنام، تایوان و هنگ کنگ از جمله اصلی ترین کشورهای مبدا واردات موبایل به ایران میباشند. گفته میشود که بخش عمده ای از گوشی های تلفن همراه در ایران، به طور قاچاق وارد شده اند و البته واردات و ترخیص گوشی تلفن همراه از گمرک فراز و نشیب هایی هم داشته است. در حال حاضر و با توجه به جمعیت حدود 85 میلیون نفری ایران، بیشتر از 130 میلیون گوشی وجود دارند که از برندهایی نظیر سامسونگ، اپل، نوکیا، هوآوی، شیائومی و.. میباشند.

با توجه به این که گوشی تلفن همراه برای واردات به کشور بسیار مناسب است و با رعایت برخی نکات، حاشیه سود بالایی نیز خواهید داشت؛ پیشنهاد میکنیم در ادامه این مقاله از ققنوس ترخیص با ما همراه باشید.

آیا واردات موبایل به ایران سود آور است؟

بله، تیم ققنوس ترخیص این اطمینان را به شما میدهند که واردات موبایل و ترخیص گوشی تلفن همراه از گمرک با تمامی هزینه های واردات و ترخیص کالا، سودی حدود 20 تا 50 درصد برای شما وارد کنندگان عزیز داشته باشد که قطعا فوق العاده خواهد بود. البته، واردات تلفن همراه در شرایط تحریم، مشکلاتی هم با خود به همراه داشت که قابل توجه هستند. میدانید که با اعمال تحریم های بین المللی، برندهای مطرحی از جمله سامسونگ از بازارهای کشور خارج شدند و خلا بزرگی در بازار رخ داد.

چنین عواملی باعث شد تا واردات موبایل با تعداد کمتری صورت بگیرد. با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، تقاضا برای خرید موبایل نیز افزیش یافت و از آنجا که عرضه محصولات محدودتر شد و نرخ ارز رو به روز بیشتر شد، قیمت گوشی های تلفن همراه سر به فلک کشید و همچنان هم ادامه دارد. اما اگر قصد واردات و ترخیص گوشی موبایل از گمرک را دارید، امروزه ما در ققنوس ترخیص با ارائه خدمات تخصصی ترخیص کالا، این اطمینان را به شما میدهیم که بتوانید از این راه، سودی بالای 20 درصد داشته باشید.

واردات موبایل از چین
واردات موبایل از چین

بهترین کشور جهت واردات موبایل به ایران کدام است؟

دبی و چین، دو کشوری هستند که عمده واردات موبایل از آنها صورت میگیرد. در واقع، باید بگوییم که دبی و چین بهترین کشورهایی هستند که میتوانید برای واردات و ترخیص گوشی موبایل از گمرک انتخاب کنید؛ چرا که واردات کالا از این کشورها مزایای زیادی به همراه دارد. برای واردات موبایل از چین یا دبی، میتوانید با یک فروشنده خارجی از طریق سایت های اینترنتی ارتباط برقرار کنید. سایت های بسیاری هستند که در این زمینه فعالیت میکنند و بسته به نیاز خود میتوانید انواع کالاها را از جمله مویل خریداری و وارد نمایید.

از جمله سایت های B2B که پیشنهاد میکنیم، وبسایت فروشگاهی بزرگ علی بابا میباشد که جزو محبوب ترین ها در این عرصه است. برای خرید از Alibaba میتوانید از خدمات گروه تجاری ققنوس بهره مند شوید تا خریدی مقرون به صرفه و باکیفیت را تجربه کنید. به علاوه، شرایط واردات موبایل و حمل بار از چین یا دبی به ایران نیز بسیار راحت و ایده آل است و درگیر مشکلات بزرگی نخواهید شد.

در امر ترخیص کالا در کشور چین یا ترخیص کالا در امارات متحده عربی به ویژه دبی نیز، ققنوس ترخیص همراه شماست تا مشکلی از این بابت نداشته باشید و بتوانید با کمترین هزینه ها، در این فرایند به سود برسید.

در ارتباط با واردات موبایل از امارات هم باید بگوییم که یکی از راه ها حضور خودتان در شهر دبی و مراکز خرید این شهر میباشد. البته در دبی هم شرکت های بازرگانی بسیاری هستند که میتوانند پروسه خرید را برای شما انجام دهند تا مشکل خاصی در روند شناسایی فروشندگان معتبر و خرید تلفن های همراه با نرخ مناسب نداشته باشید.

این کار را میتوانید در ارتباط با واردات تلفن همراه از چین هم انجام دهید؛ اما از آنجا که سفر به چین هزینه ها را افزایش خواهد داد و نیاز به مترجم چینی دارید، بهترین راهکار همکاری با شرکتی معتبر نظیر گروه تجاری ققنوسو در زیرمجموعه آن، ققنوس ترخیص برای ترخیص گوشی موبایل از گمرک هستید.

راهنمای واردات موبایل به ایران

برای واردات موبایل به ایران و ترخیص گوشی موبایل از گمرک باید یک سری مراحل مشخص طی شود که تقریبا مشابه به واردات و ترخیص سایر کالاها میباشد؛ اما در هر صورت، بهتر است با مراحل واردات موبایل از چین و دبی آشنا باشید و بتوانید به موقع نسبت به انجام هر یک از آنها اقدام کنید.

اولین گام از شروع مراحل واردات گوشی را میتوانیم شناسایی فروشنده و اخذ پروفرما از او در نظر بگیریم. برای تهیه پروفرمای کالا نیاز است تا برندهای مختلف موبایل و جزئیات انواع تلفن های همراه را به طور کامل بشناسید؛ چنین امری نیازمند تجربه و تسلط کافی به ویژه تسلط بر زبان انگلیسی میباشد. با تهیه پروفرما و نهایی کرن خرید خود میتوانید نسبت به اخذ مجوزها و ثبت سفارش کالا اقذام نمایید و سایر مراحل را به انجام برسانید؛ اما از آنجا که مراحل واردات گوشی به ایران جزئیات بیشتری دارد، در ادامه به معرفی گام به گام این مراحل میپردازیم.

مرحله اول: جستجوی بهترین فروشندگان

برای واردات موبایل به ایران، مهمترین و اولین مرحله از واردات را شناسایی و یافتن فروشنده یا تامین کننده ای معتبر میدانیم. به عنوان مثال، شما میتوانید برای واردات تلفن همراه از چین از روش های مختلفی نظیر جستجو در سایت های تخصصی یا شرکت در نمایشگاه های بین المللی معتبر اقدام کنید.

تمامی این روش ها برای شناسایی و مقایسه انواع فروشندگان گوشی بسیار مناسب هستند؛ به ویژه نمایشگاهی مانند کانتون یا وبسایت علی بابا میتوانند کمک بسیاری به شما کنند. در واقع، توجه داشته باشید که هر چقدر بتوانید در این مرحله موفق تر عمل کنید و تامین کننده بهتری را پیدا کنید، قطعا سود بالاتری هم نصیب شما خواهد شد و فرایند ترخیص گوشی تلفن همراه را راحت تر پشت سر خواهید گذاشت.

البته پیشنهاد میکنیم روش های اعتبارسنجی فروشندگان را نادیده نگرید و در این شرایطیکه با کلاهبرداری های گسترده مواجه هستیم، از کاشناسان و مشاوران متخصص ققنوس ترخیص در زمینه واردات و ترخیص موبایل کمک بگیرید تا بتوانید علاوه بر خرید کالاها با قیمتی مناسب، از هر گونه آسیب و کلاهبرداری نیز جلوگیری کنید.

مرحله دوم: مذاکره با تامین کننده

این مرحله نیز همانند مرحله شناسایی تامین کنندگان بسیار حائز اهمیت است. زمانی که فروشندگان مختلف را جهت واردات موبایل مورد بررسی و مقایسه قرار میدهیم، قطعا بین چند فروشنده دچار شک و تردید میشوید، یا حتی ممکن است از انتخاب خود اطمینان داشته باشید؛ اما در هر حال، لازم است تا با فروشنده تلفن همراه مورد نظر خود درباره شرایط خرید و فروش مذاکره کنید تا بتوانید خرید خود را طبق شرایطی که در نظر داشتید، نهایی کنید.

فراموش نکنید که مذاکره اصولی با فروشنده به کسب سود بالاتر شما نیز کمک شایانی میکند و هر چقدر بتوانید تامین کننده را متقاعد کنید که شرایط شما را بپذیرد، در واردات و ترخیص گوشی موبایل از گمرک موفق تر خواهید بود.

مرحله سوم: اخذ پروفرما از تامین کننده ها

پروفرما یا پیش فاکتور سندی است که توسط فروشنده صادر میگردد و اطلاعاتی نظیر نام و آدرس فروشنده موبایل، سربرگ شرکت تامین کننده، ذینفع خریدار، اینکوترمز حمل کالا، نوع کالا، مشخصات دقیق کالا، مقدار و تعداد کالا، زمان تحویل کالا، قیمت کل و قیمت واحد گوشی ها، شرایط و شیوه پرداخت، مبدا و مقصد حمل، مدت زمان اعتبار پروفرما، نام وسیله حمل کننده، نام کشور، شهر و بندر مقصد، شماره استاندارد بازرسی های لازم و.. را شامل میشود.

در نهایت، شما میتوانید با دریافت پروفرما از فروشندگان مختلف، از شرایط خرید کالا اطلاعات بیشتری کسب کنید و بتوانید با مقایسه این موارد، بهترین تامین کننده را انتخاب و خرید خود را نهایی کنید. به این نکته هم اشاره کنیم که هر چه تعداد گوشی های خریداری شده و وارداتی بیشتر باشد، میتوانید تخفیف بیشتری از فروشنده بگیرید و برخی هزینه ها را کاهش دهید.

مرحله چهارم: انتخاب ترم حمل مناسب جهت واردات موبایل

پیش از آن که به مرحله ترخیص موبایل از گمرک برسیم، برای حمل کالا باید یکی از ترم های اینکوترمز را انتخاب نمایید تا بتوانید هزینه ها و مسئولیت های حمل و نقل را بین خود و فروشنده تقسیم نمایید. رایج ترین ترم های حمل کالا جهت واردات موبایل از چین، گروه E و گروه F هستند. قواعد گروه E به منظور تحویل کالا در انبار یا کارخانه فروشنده توسط خریدار میباشد؛ به عنوان مثال، ترم EXW.

قواعد گروه F اینکوترمز، این قواعد به منظور تحویل کالا به خریدار بدون پرداخت هزینه حمل تعیین شده اند. برای واردات تلفن همراه از چین، ترم گروه F مانند ترم حمل فوب رایج تر از بقیه هستند و ما هم همین قاعده را پیشنهاد میکنیم؛ چرا که در مدیریت هزینه های واردات بسیار موثر است. ترم حمل FOB به این معنا میباشد که فروشنده محموله را در بندر تعیین شده از عرشه کشتی عبور دهد. پیش از عبور محموله از عرشه، هر خسارتی که به بار وارد شده باشد، بر عهده فروشنده است.سایر هزینه های حمل، بازرسی و بیمه کالا برعهده خریدار خواهد بود.

مرحله پنجم: تهیه اسناد حمل و آماده سازی بار

به این نکته دقت داشته باشید که هر سندی که از طرف فروشنده باید به خریدار تحویل داده شود، باید طبق توافق طرفین قرارداد واردات موبایل مشخص شوند. به علاوه، اسناد و مدارکی که در طول فرایند خرید از فروشنده باید اخذ شوند، جهت ترخیص گوشی موبایل از گمرک بسیار حائز اهمیت هستند. در صورتی که از خدمات حمل بار دریایی گروه تجاری ققنوس جهت واردات از دبی یا چین استفاده کنید، این اطمینان را به شما میدهیم که مشکلی در روند حمل بار شما و تهیه اسناد و مدارک رخ نخواهد داد.

از جمله اسناد مهمی که جهت حمل و واردات موبایل توسط شرکت حمل و نقل بین المللی صادر میگردد، بارنامه است. گواهی مبدا از دیگر اسناد حمل کالاست که برایثبت سفارش گمرکی و ترخیص گوشی موبایل از گمرک ضروری است. گواهی مبدا معمولا توسط اتاق بازرگانی شرکت مبدا صادر میشود. پکینگ لیست سند دیگری است که اطلاعاتی نظیر نحوه بسته بندی و محتویات محموله را شامل میگردد و گمرک کشور ایران و بازرسان گمرکی به آن نیاز خواهند داشت.

مرحله ششم: پرداخت هزینه خرید

اشاره کردیم که هر چه تعداد گوشی موبایل هایی که از فروشنده خریداری میکنید، بیشتر باشد، میتوانید از تخفیفات بیشتری نیز بهره مند شوید و از آنجا که واردات و ترخیص گوشی موبایل از گمرک همراه با تیم متخصص ققنوس ترخیص، سودی حدود 20 تا 50 درصدی دارد، نگران ضرر و زیان های احتمالی نخواهید بود.

در پروفرمایی که از فروشنده دریافت کرده اید، مبلغی جهت خرید گوشی ها تعیین شده است که موظف به پرداخت آن تحت شرایط توافق شده هستید. به علاوه، به این مورد دقت داشته باشید که سربرگ فروشنده با شماره حساب ذکر شده در پروفرما تطابق داشته باشد تا با مشکلات جدی مواجه نشوید.

مرحله هفتم: حمل و ارسال گوشی های خریداری شده

با توجه به این که اغلب واردات موبایل از دبی یا کشورهایی مثل چین و کره صورت میگیرد، دو روش حمل و نقل هوایی و دریایی بهترین روش ها جهت حمل محموله ها به داخل کشور هستند. از مزایای سرعت خدمات حمل بار هوایی ققنوس میتوانیم به سرعت بسیا بالای آن نسبت به حمل و نقل دریایی اشاره کنم؛ اما باید توجه داشته باشیم که هزینه های آن بسیار گران تر است. بارهایی که از چین به صورت هوایی وارد کشور میشوند، در گمرک فرودگاه امام خمینی ترخیص میشوند و لازم است تا فرایند ترخیص گوشی موبایل را از این گمرک انجام دهیم.

برای محموله هایی که معمولا بیشتر از 500 وزن دارند، روش حمل و نقل دریایی را پیشنهاد میکنیم؛ چرا که از هزینه بسیار کمتری برای حمل کالاهای سنگین برخوردار است. البته، مدت زمان حمل کالا در این روش بسیار بالاست و باید حتما زمان تحویل کالا را در نظر داشته باشید. در حمل و نقل دریایی، کالا میتواند به دو روش LCL یا FCL بگیری شود که تفاوت آنها در استفاده از فضای کانتینرهاست.

بسته به شرایط واردات ممکن است حمل به یکی از این شیوه ها بهتر باشد. در صورتی که از روش حمل و نقل دریایی استفاده کرده باشید، ترخیص گوشی موبایل از گمرک بندرعباس، گمرک بندر امام خمینی، گمرک بندر بوشهر و.. میتواند صورت بگیرد. ققنوس ترخیص آمادگی این را دارد تا فرایند ترخیص بار شما را در هر یک از این گمرکات به صورت کاملا تخصصی به انجام برساند.

راهنمای ترخیص موبایل از گمرک

با ورود محموله تلفن های همراه به یکی از گمرکات کشور، میتوانید برای دریافت خدمات ترخیص گوشی موبایل از گمرک، از کارشناسان ققنوس ترخیص کمک بگیرید تا تیم ما بتواند در اسرع وقت، نسبت به انجام تمامی مراحل ترخیص کالا اقدام نماید. پروسه ترخیص تلفن همراه از ثبت اطلاعات در سیستم گمرکی شروع شده و تا خروج کالا از گمرک ادامه دارد.

ورود اطلاعات، تهیه اسناد و مدارک ترخیص، دریافت مجوزهای ضروری، محاسبه و پرداخت هزینه ها مراحل بسیار مهمی هستند که بهتر است توسط افرادی که تسلط کافی بر این سیستم دارند، انجام بگیرد. مراحل واردات و ترخیص گوشی موبایل از گمرک به صورت زیر است:

ثبت اطلاعات اولیه در سامانه epl

با تهیه اسناد و مدارکی نظیر پروفرما میتوانیم نسبت به تنظیم اظهارنامه گمرکی و ثبت اطلاعات در سامانه جامع امور گمرکی اقدام نماییم. اطلاعات و اسناد باید به دقت در سامانه تنظیم و بارگذاری شوند تا اختلالی در ادامه روند واردات و ترخیص گوشی موبایل رخ ندهد.

دریافت شماره کوتاژ

اطلاعاتی که توسط ما درسامانه جامع امور گمرکی ثبت شده اند، توسط دایره احراز هویت فنی گمرک مورد بررسی قرار میگیرند تا در صورت عدم وجود نقص یا مشکلی در اطلاعات وارد شده، شماره کوتاژ صادر گردد. در ادامه، بسته به نوع کالا، ارزش کالا، نوع مجوزات، وزن کالا، درصد ماخذ حقوق ورودی کالا و..، کالا در یکی از مسیرهای سبز، زرد یا قرمز گمرکی قرار میگیرد.

کنترل، ارزیابی و تعیین ارزش کالا

در صورتی که تلفن های همراه خریداری شده در مسیر سبز گمرکی قرار بگیرند، مستقیم به مرحله صندوق میروند و باید واریزی ها انجام بگیرد. اما در صورت تعیین مسیر زرد یا قرمز گمرکی، کالاها نیاز به ارزیابی و بررسی توسط ارزیاب گمرک خواهند داشت.

اخذ مجوزهای لازم

در صورتی که در مرحله ثبت سفارش کالا جهت ترخیص گوشی موبایل از گمرک، مجوزهای لازم اخذ نشده باشند، باید نسبت به دریافت مجوزها اقدام نماییم.

پرداخت هزینه های گمرکی

پس از آن که محموله مجددا توسط کارشناس مجازی گمرک مورد بررسی قرار میگیرد، در صورت تائید او به جهت ترخیص گوشی از گمرک، هزینه های قابل پرداخت به گمرک محاسبه میشوند تا نسبت به پرداخت آنها اقدام شود. با واریز هزینه های تعیین شده، مجوز ترخیص و خروج بار را دریافت خواهید کرد.

خروج کالا

بعد از این که تمامی مجوزهای لازم را اخذ کردیم و هزینه های گمرکی پرداخت شد، در این مرحله باید برای دریافت کالا ازانبارها، به انبار گمرکی مورد نظر مراجعه کنیم. با پرداخت هزینه های انبارداری، بیجک گمرکی توسط انباردار صادر خواهد شد تا مجوز بارگیری و خروج کالا را دریافت کرده باشیم.

ترخیص گوشی موبایل از گمرک
ترخیص گوشی موبایل از گمرک

لیست مجوزات مورد نیاز جهت ترخیص موبایل از گمرک

برای واردات موبایل و ترخیص گوشی از گمرک به چه مجوزهایی نیاز داریم؟ اشاره کردیم که ترخیص کالا بدون اخذ مجوزهای ضروری امکان پذیر نخواهد بود؛ از این رو برای ترخیص گوشی موبایل از گمرک نیاز به اخذ مجوزهایی نظیر مجوز ثبت سفارش کالا، کارت بازرگانی، اظهارنامه الکترونیکی گمرکی، مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و تائیدیه نهایی سامانه epl جهت ترخیص کالا نیاز داریم.

تعرفه گمرکی موبایل در ایران

دریافت کد تعرفه گمرکی از مهمترین مراحل واردات و ترخیص موبایل است که به دانش و تسلط کافی نیاز دارد و هر گونه اشتباهی میتواند جبران ناپذیر باشد، به ویژه در محاسبه هزینه ها. برای تعیین ارزش کالاهای خریداری شده میتوانید ازسایت گمرک ایران و از قسمت ارزش کالا یا همان سامانه TSC اقدام کنید. تعرفه های گمرکی بسته به برند گوشی های خریداری شده میتواند متفاوت باشد؛ با این حال، رایج ترین تعرفه ها عبارتند از: 84713090 و 84713040 و 85171210.

در رابطه با هزینه های گمرکی واردات موبایل نیز چند نکته مهم وجود دارد که خوب است به آنها توجه داشته باشید. تعرفه واردات گمرک گوشی های معمولی 5 درصد و تعرفه واردات گمرکی موبایل های بیشتر از 600 دلار، 12 درصد است. همچنین، مالیات بر ارزش افزوده، 9 درص و مالیات علی الحساب، 4 درصد میباشد.

چرا برای واردات و ترخیص موبایل از ققنوس ترخیص استفاده کنید؟

واردات موبایل و ترخیص آن از گمرک زمانی میتواند برای شما سودآور باشد که به تمامی قوانین ودستورالعمل های بین المللی و پیچ و خم های مراحل واردات و ترخیص کالا آشنا باشید؛ در غیر این صورت، علاوه بر این که سودی هم نصیبتان نمیشود، ممکن است دچار ضرر و زیان های سنگینی هم بشوید.

بهترین راهکاری که تجار و بازرگانان میتوانند در این مسیر انتخاب کنند، همکاری با شرکت های بازرگانی و ترخیص کالایی است که سابقه فعالیت طولانی در این حوزه دارند و تمامی چالش ها و دشواری ها را میشناسند.

ققنوس ترخیص با سابقه سال ها فعالیتدر زمینه ترخیص کالا، میتواند در تمامی مراحل ترخیص گوشی موبایل از گمرک همراه شما عزیزان باشد. تهیه پروفرما یا پیش فاکتور، اخذ تمامی مجوزهای مورد نیاز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور و سایر ارگان ها، انجام ثبت سفارش بازرگانی، انجام تک تک مراحل ترخیص کالا از کلیه گمرکات کشور، بخشی از خدمات قابل توجه ققنوس ترخیص هستند که میتوانند به شما کمک بسیاری در جهت موفقیت و کسب سود بیشتر کنند.

شرکت های وارد کننده موبایل چه وظایفی دارند؟

شرکت هایی که در راستای واردات انواع تلفن های همراه معمولی و هوشمند فعالیت می کنند، وظایف گوناگونی در قبال مصرف کننده خواهند داشت. این وظایف بر اساس قوانین و تعهداتی که هر شرکت وارد کننده تلفن همراه برای خود از ابتدای این فعالیت تعریف کرده است، متفاوت می باشد. به طور مثال یکی از وظایف شرکت های وارد کننده تلفن همراه در زمینه گارانتی این گونه محصولات است.

شرکت وارد کننده تلفن همراه وظیفه دارد تا مدت زمان مشخصی پس از فروش محصول در قبال آسیب های گوناگونی که ممکن است به تلفن همراه وارد شود، به مشتریان خود گارانتی ارائه دهد. به طور معمول تمامی شرکت هایی که در زمینه واردات تلفن همراه فعالیت می کنند، به ارائه ۱۸ ماه گارانتی برای تمامی تلفن های همراه خود می پردازند.

یکی دیگر از وظایف شرکت های وارد کننده تلفن همراه در زمینه دریافت سفارش در رابطه با نوع تلفن همراه و تعداد آن است. این شرکت ها با قبول سفارش از مشتریان خود، تلفن های همراه مورد نظر مشتری را به صورت عمده یا تکی به کشور وارد نموده و پس از انجام فرایند های واردات و گمرکی، محموله تلفن های همراه را به مشتریان خود تحویل می دهند.

مزایای واردات موبایل توسط شرکت های وارد کننده

با توجه به این که تلفن همراه یکی از پر مصرف ترین کالاهای وارداتی به کشور به شمار می آید و بازار مصرف داغی را به خود اختصاص داده است؛ واردات این محصول توسط شرکت های وارد کننده تلفن همراه مزیت های گوناگونی را هم برای خود این شرکت ها و هم برای  فروشندگان و مصرف کنندگان تلفن همراه در بازار موبایل به همراه دارد. از جمله مزیت های واردات تلفن همراه می توان به موارد پایین اشاره نمود:

  • شرکت های وارد کننده موبایل با واردات تلفن های همراه موبوط به هر برند در واقع موفق به دریافت نمایندگی آن برند می شوند.
  • فروشندگان و مصرف کنندگان تلفن همراه می توانند از خدماتی چون گارانتی معتبری که توسط شرکت های وارد کننده تلفن همراه ارائه می شود استفاده نمایند.
  • با توجه به این که شرکت های وارد کننده تلفن همراه این فعالیت را به صورت حرفه ای و مستمر انجام می دهند، می توان مدل ها و نمونه های بروزی از تلفن های همراه را با خرید از این شرکت ها تهیه نمود.
  • تهیه تلفن های همراهی که توسط شرکت های وارد کننده این محصول به کشور وارد شده است از لحاظ قانونی معتبر بوده و می توان با خیال راحت روند ثبت و دریافت کد رهگیری این محصولات را انجام داد.
  • اطمینان یافتن از اصالت موبایل هایی که توسط شرکت های وارد کننده تلفن همراه به کشور وارد شده اند به آسانی انجام خواهد شد.
  • نسخه های بروز رسانی موبایل هایی که توسط شرکت های وارد کننده تلفن همراه وارد کشور شده اند با توجه به این که این شرکت ها نمایندگی رسمی برندهای تلفن همراه را از کمپانی های اصلی دریافت نموده اند، در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد.
  • و ….

عوامل موثر بر سود واردات موبایل

واردات تلفن همراه با توجه به طرفداران زیادی که این نوع محصولات ارتباطی دارند سود خوبی برای شرکت های وارد کننده به همراه خواهد داشت؛ اما در عین حال لازم است به این نکته اشاره شود که عوامل گوناگونی در تعیین میزان این سود و کم و زیاد شدن آن تاثیر خواهد گذاشت. از جمله عوامل موثر در تعیین سود واردات موبایل می توان به موارد پایین اشاره نمود:

  • پیدا کردن منبع و تولید کننده مناسب از لحاظ قیمت و کیفیت
  • نوع برند تلفن همراه
  • هزینه های حمل و نقل محموله تلفن همراه از کشور مبداء به کشور مقصد
  • هزینه های مربوط به بیمه محموله موبایل
  • هزینه هایی که لازم است در هنگام ترخیص محموله تلفن همراه از گمرک به این ارگان و دیگر ارگان های مربوطه پرداخت شود.
  • هزینه حمل و نقل داخلی
  • گمرکی که برای ترخیص این نوع محصول انتخاب می شود.
  • هزینه هایی که در جهت بازاریابی و فروش تلفن های همراه وارداتی صرف می شود.

جمع بندی

واردات موبایل اغلب از چین یا دبی صورت میگیرد و مراحل خاص خود را دارد. به خدمات ترخیص گوشی موبایل از گمرک نیاز دارید؟ در صورت تمایل میتوانید اطلاعات مربوط به گوشی های مورد نظر وارداتی، برند و شرکت سازنده و پروفرمای خود را برای کاشناسان ققنوس ترخیص ارسال کنید تا بتوانیم جهت واردات و ترخیص تلفن همراه به شما عزیزان کمک کنیم.

مراحل واردات موبایل به کشور چیست؟

ازجمله مراحلی که برای واردات تلفن همراه به کشور لازم است طی شود می دوان به مواردی همچون یافتن بهترین فروشنده، صحبت و مذاکره با فروشنده، دریافت پیش فاکتور از فروشنده، انتخاب روش حمل و نقل مناسب، تهیه اسناد مورد نیاز، بیمه کردن محموله، پرداخت هزینه خرید موبایل، ارسال و در آخر ترخیص محموله تلفن همراه اشاره نمود.

تعرفه گمرکی واردات موبایل چقدر است؟

تعرفه گمرکی که برای واردات تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرد بر اساس عوامل گوناگونی چون نوع و برند تلفن همراه، کارایی آن، قیمت موبایل وارداتی و … متفاوت می باشد و شامل کد های گوناگونی است که بر اساس آن ها هزینه واردات محاسبه می شود. از جمله این کد ها می توان به مواردی چون 85171210 ، 84713040 و 84713090 اشاره نمود.

وظیفه شرکت های وارد کننده تلفن همراه چیست؟

یکی از وظایفی که تمامی شرکت های وارد کننده تلفن همراه بر عهده دارند، ارائه گارانتی به مشتریان خود و مصرف کنندگان تلفن همراه است. این شرکت ها موظف هستند تا ۱۸ ماه در برابر هر گونه خسارتی و ایرادی که برای محصولات وارداتی شان ایجاد شود پاسخگو باشند.

چه عواملی در سود تلفن همراه تاثیر گذار است؟

از جمله عوامل موثر در سود واردات تلفن همراه می توان به مواردی همچون هزینه خرید مناسب، هزینه حمل و نقل بین دو کشور مبداء و مقصد، هزینه بیمه، تعرفه و هزینه های گمرکی، مخارج بازاریابی برای فروش تلفن های همراه وارداتی و… اشاره نمود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط