لوگو-ققنوس-ترخیص

۴۸۰۰۰۱۱۰ – ۰۲۱

واردات و ترخیص گیربکس از گمرک

واردات-و-ترخیص-گیربکس-از-گمرک

فهرست مطالب

واردات گیربکس صنعتی یکی از راه های برطرف کردن نیاز بخش صنعتی کشور به این قطعه مهم است که در ساخت ماشین آلات و دستگاه های بسیاری مانند آسانسور، اتومبیل ها و …. کاربرد دارد. این قطعه از جمله قطعات اصلی ساخت این گونه ماشین آلات است و نبود آن می تواند باعث به تعویق افتادن ساخت این گونه دستگاه ها شود؛ بنابراین روند واردات و ترخیص گیربکس از گمرک بسیار مهم شناخته شده است.

ققنوس ترخیص به عنوان یکی از شرکت های فعال و معتبر ایرانی در زمینه ترخیص کالا از گمرک با علم به میزان اهمیت واردات و ترخیص گیربکس از گمرک اقدام به تهیه این مقاله نموده و اصول مربوط به واردات و ترخیص این قطعه مهم صنعتی را به تازه واردات دنیای تجارت بین المللی آموزش داده است.

مراحل ترخیص گیربکس از گمرک

یکی از مراحل مهم در روند واردات گیربکس صنعتی به داخل کشور مربوط به ترخیص گیربکس از گمرک است. این مرحله یکی از بخش های ثابت در روند واردات و صادرات کالا به داخل و خارج از کشور به شمار می آید و با توجه به این که آخرین مرحله واردات کالا به شمار می آید، در اصل تعیین کننده سرنوشت واردات گیربکس به کشور است.

روند ترخیص گیربکس از گمرک به نهایت دقت صاحبان کالا و یا نمایندگان رسمی آن ها نیاز دارد زیرا این مرحله زیر نظر مستقیم گمرک و با اعمال سخت گیری های مخصوص به این ارگان انجام می شود؛ بنابراین علاوه بر دقت بالا نیاز به تجربه و مهارت کافی دارد. واردکنندگان می توانند این بخش واردات گیربکس صنعتی را با خیال راحت به ترخیص کاران حرفه ای و با تجربه ققنوس ترخیص واگذار نمایند. مراحل ترخیص این قطعه صنعتی از گمرک به شرح زیر است:

ثبت سفارش در سامانه epl

این مرحله اولین قدم برای ترخیص گیربکس از گمرک به حساب می آید و لازم است قبل از واردات این قطعه صنعتی به داخل کشور برای انجام آن اقدام کرد. در این مرحله صاحب کالا یا نماینده قانونی او با استفاده از پیش فاکتور و مجوز ثبت سفارش برای ثبت اطلاعات محموله تجاری وارداتی در سامانه جامع امور گمرکی اقدام می کنند.

احراز هویت و مشخص کردن مسیر بازرسی کالا

در این مرحله برای واردات گیربکس صنعتی نوبت به ثبت اطلاعات مربوط به واردکننده یا همان صاحب کالا در سامانه epl می رسد. این اطلاعات در بخش احراز هویت ثبت می شود و در صورت صحت اطلاعات، از جانب کارشناسان این سامانه تایید خواهد شد. کارشناسان این سامانه پس تایید مرحله احراز هویت با استفاده از اطلاعات ثبت شده درباره محموله تجاری، یکی از سه مسیر بازرسی را تعیین می کنند.

اراده مدارک مورد نیاز

مدارک مختلفی برای ترخیص گیربکس از گمرک نیاز است. صاحب کالا باید این مدارک و مجوزها را در زمان مناسب از ارگان های مربوطه تهیه کرده و به کارشناس مربوطه گمرک تحویل دهد.

تعیین تعرفه گمرکی گیربکس و پرداخت هزینه ها

مرحله بعدی مربوط به پرداخت هزینه های گمرکی واردات گیربکس صنعتی است. این هزینه های که شامل موارد مختلفی چون سود بازرگانی، حقوق گمرکی و … می شوند بر اساس میزان ارزش گیربکس های وارداتی و تعرفه تعیین شده برای آن ها تعیین می شود. صاحب کالا برای پرداخت درست و دقیق هزینه های ترخیص گیربکس از گمرک باید کد تعرفه گمرکی را به درستی پیدا کرده و فیش مربوط به پرداخت ها را ضمیمه پرونده ترخیص کند.

بازرسی کالا و صدور برگ سبز گمرکی

در این مرحله محموله وارداتی در مسیر تعیین شده مورد بازرسی قرار می گیرد. در صورتی که نتیجه بازرسی با مدارک ارائه شده توسط صاحب کالا مطابقت داشته باشد و تمامی هزینه های گمرکی مربوط به ترخیص به درستی پرداخت شده باشد برگ سبز گمرکی صادر خواهد شد و روند اداری واردات گیربکس صنعتی به پایان می رسد.

تحویل کالا از انبار

آخرین مرحله ترخیص گیربکس از گمرک مربوط به دریافت این محموله از انبار این ارگان دولتی است. در این مرحله صاحب کالا یا نماینده رسمی او می توانند با ارائه مجوز خروج یعنی همان برگ سبز گمرکی، محموله خود را از انباردار دریافت کرده و از محوطه این ارگان خارج نمایند.

واردات گیربکس صنعتی چگونه است؟

واردات گیربکس صنعتی به داخل کشور از مراحل مختلفی تشکیل شده است که در قسمت بالا به معرفی آخرین مرحله یعنی ترخیص گیربکس از گمرک  پرداختیم. در این قسمت نوبت معرفی دیگر مراحل این کار است. شناخت این مراحل برای افرادی که قصد واردات این قطعات صنعتی به کشور را دارند بسیار ضروری است.

این مراحل راهنمای صفر تا صد واردات گیربکس به شمار می آید و به گونه ای برنامه ریزی شده تا خطر ریسک و ضرر و زیان های احتمالی موجود در روند واردات گیربکس را به حداقل برساند. این مراحل شامل موارد زیر است:

  • دریافت کارت بازرگانی: مرحله اول واردات گیربکس صنعتی مربوط به دریافت کارت بازرگانی است. این کارت مجوز تاجران برای تجارت با کشورهای خارجی می باشد.
  • انتخاب کشور مبدأ و تولید کننده: اکنون باید یکی از کشورهای تولید کننده گیربکس برای واردات انتخاب شود. پس از انتخاب کشور مورد نظر لازم است درباره صادرکنندگان این کشور تحقیق شده و یکی از معتبرترین آن ها را برای شروع معامله انتخاب کرد.
  • مذاکره با فروشنده و دریافت پیش فاکتور: خریدار باید با فروشنده مذاکره نموده و سپس از او پیش فاکتور دریافت کند.
  • مراجعه به وزارت صمت و ثبت سفارش: در این مرحله باید درخواست واردات در سامانه وزارت صمت ثبت شود. با این کار پس از دریافت مجوز واردات و ثبت سفارش کالا می توان عملیات آن را انجام داد.
  • تنظیم قرارداد: لازم است یک قرارداد کاملا قانونی بین طرفین معامله تنظیم شود.
  • تخصیص ارز: خریدار باید میزان ارز مورد نیاز برای واردات گیربکس صنعتی را که در قرارداد ذکر شده از بانک مرکزی تهیه کند و به فروشنده تحویل دهد.
  • حمل و نقل: برای جابه جایی محموله گیربکس می توان از سه روش حمل و نقل هوایی، دریایی و زمینی استفاده کرد.
  • ترخیص گیربکس از گمرک: پس از ورود محموله گیربکس به کشور مقصد روند ترخیص آغاز خواهد شد.

مدارک لازم برای ترخیص گیربکس از گمرک

روند ترخیص گیربکس های وارداتی از گمرک به مدارک زیادی نیاز دارد. این مدارک باید به دقت و با اطلاعات صحیح تهیه شود؛ زیرا وجود خطا در مدارک ترخیص می تواند باعث به تعویق افتادن این روند و حتی جریمه شدن واردکننده شود. بخشی از این مدارک در حین روند واردات گیربکس صنعتی تهیه شده و بخشی دیگر در روند ترخیص دریافت می شود. از جمله این مدارک می توان به موارد ذکر شده در جدول زیر اشاره کرد:

مدارک لازم برای ترخیص گیربکس از گمرک

 

واردات گیربکس از چین و امارات

یکی از مراحل مهم در روند واردات گیربکس صنعتی انتخاب کشورهای تولید کننده مناسب است و عوامل مختلفی برای انتخاب آن وجود دارد. از جمله این عوامل می توان به مواردی چون فاصله بین دو کشور، کیفیت محصولات، قیمت محصولات و … اشاره کرد. بر اساس این عوامل دو مورد از بهترین کشورها برای واردات و ترخیص گیربکس از گمرک کشور چین و امارات است.

واردات گیربکس از چین با توجه به مزیت های خرید از این کشور مانند قیمت خرید مناسب، راه های مختلف حمل و نقل، ارتباط خوب تجاری بین دو کشور چین و ایران و … طرف داران زیادی دارد.

بسیاری از تاجران برای واردات گیربکس صنعتی این کشور را انتخاب می کنند. کشور امارات نیز با توجه به فاصله بسیار اندک با ایران، نمایشگاه های بین المللی مختلفی که در رابطه با این دسته قطعات صنعتی برگزار می کند و دیگر عوامل تاثیرگذار از جمله گزینه های مناسب برای واردات گیربکس به شمار می آید.

کد تعرفه گمرکی ترخیص گیربکس

کد تعرفه گمرکی یکی از کدهای بسیار مهم در روند ترخیص گیربکس از گمرک است. این کد به صاحبان کالا و کارشناسان گمرک کمک می کند تا با توجه به عوامل مختلفی چون میزان واردات گیربکس صنعتی به کشور، نوع آن و … تمامی هزینه های مربوط به ترخیص گیربکس را محاسبه کنند.

روش استفاده از این کد به این صورت است که هر نوع گیربکس وارداتی به کشور دارای یک کد تعرفه اختصاصی است. بر اساس این کد مشخص می شود که چند درصد از ارزش محموله وارداتی باید به هزینه های گمرکی تعلق بگیرد. کد های تعرفه گمرکی مربوط به ترخیص گیربکس از گمرک در ردیف 848340 قرار دارد.

سوالات متداول

مراحل واردات گیربکس صنعتی به داخل کشور چیست؟

از جمله مراحل واردات گیربکس به داخل کشور می توان به عوامل مختلفی مانند دریافت کارت بازرگانی، انتخاب کشور مبدأ و تولید کننده، دریافت پیش فاکتور، تهیه مجوز ورود و مجوز ثبت سفارش کالا و … اشاره کرد.

ترخیص گیربکس از گمرک طی چه مراحلی انجام می شود؟

از جمله مراحل لازم برای ترخیص این قطعات صنعتی از گمرک می توان به موارد مختلفی مانند ثبت سفارش کالا، احراز هویت، تعیین مسیر گمرکی، تهیه مدارک مورد نیاز، پرداخت هزینه های گمرکی، بازرسی و کنترل کالا و … اشاره کرد.

برای ترخیص گیربکس چه مدارکی نیاز است؟

از جمله مدارک مهم و مورد نیاز برای ترخیص گیربکس می توان به موارد مختلفی مانند کارت بازرگانی، گواهی مبدأ، گواهی ترخیصیه، بیمه نامه، بارنامه، برگ سبز گمرکی، پیش فاکتور و …. اشاره کرد.

مرحله احراز هویت به چه صورت است؟

روند مرحله احراز هویت به این صورت است که باید اطلاعات مربوط به صاحب کالا یا همان واردکننده در سامانه جامع امور گمرکی ثبت شده و پس از بررسی های لازم توسط کارشناسان این سامانه تایید می شود.

جمع بندی

واردات گیربکس صنعتی همان طور که در طول مقاله به آن اشاره شد از مراحل مختلفی تشکیل شده است. هر یک از این مراحل از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است که واردکنندگان نسبت به آن ها شناخت کافی داشته و در هنگام عمل به درستی هر یک از این مراحل را اجرا کنند.

اما مرحله ترخیص گیربکس از گمرک با توجه به این که گمرک به عنوان یک نهاد نظارتی که مسئول رسیدگی به ورود و خروج کالاهای تجاری است سخت گیری های بیشتری نسبت به این مرحله اعمال می کند، نسبت به دیگر مراحل واردات پیچیده تر است.

واردکنندگان گیربکس می توانند با واگذاری این مرحله به ترخیص کاران ققنوس ترخیص علاوه بر این که خود را درگیر دشواری های این مرحله نمی کنند با استفاده از خدمات ما در زمینه ترخیص و واردات گیربکس صنعتی، این مرحله را به آسانی پشت سر بگذارند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط