با توجه به رونق گردشگری و سفرهای بینالمللی، آشنایی با شرایط واردات گوشی مسافری به عنوان یکی از موارد مهم برای افرادی در نظر گرفته میشود که به کشورهای دیگر سفر میکنند. این واردات میتواند به دلایل مختلفی انجام شود، از جمله استفاده از اینترنت و تماس با عزیزان در کشور مقصد یا استفاده از نقشهها و راهنمایهای آنلاین برای یافتن مکانهای دیدنی؛ بنابراین، قبل از سفر به کشور خارجی، بهتر است اطلاعات کاملی در مورد قوانین و مقررات و نیز تعرفه واردات گوشی تلفن همراه در آن کشور جمع آوری کنید تا از هر گونه مشکلات و محدودیتهای ممکن جلوگیری کنید.
از این رو به شما عزیزان پیشنهاد میکنیم در این مقاله از سوی شرکت ققنوس ترخیص همراه ما باشید.
شرایط واردات گوشی مسافری در سال 1402
شرایط واردات گوشی مسافری به نحوی است که هیچ نوع محدودیتی توسط افراد جهت تعداد واردات گوشی مسافری وجود ندارد. در نتیجه در صورت عدم وجود محدودیت واردات گوشی مسافری تنها موردی که بایستی به آن توجه داشته باشید نحوه ارزش گذاری و تعرفه واردات گوشی تلفن همراه است. قوانین مربوط به شرایط واردات گوشی مسافری در طی سالهای اخیر دچار تغییر و تحول شده است؛ اما در واقع هیچ نوع محدودیتی جهت واردات گوشی مسافربری وجود ندارد. در نتیجه واردکنندگان میتوانند انواع گوناگونی از تلفن همراه را وارد نمایند.
توجه داشته باشید که اگر مسافری به هنگام عبور از گمرک فراموش کند تا اطلاعات رجیستری را ثبت کند یک روز به این وی فرصت داده خواهد شد تا جهت ثبت اطلاعات به گمرک مراجعه نماید، ضمن اینکه یک ماه نیز جهت ثبت اطلاعات و اظهار گوشی نیز فرصت دارد.
تعرفه واردات گوشی تلفن همراه و هزینه ترخیص گوشی مسافری یکی دیگر از نکات مهم در زمینه واردات موبایل مسافری است که بایستی به طور کامل به آن دقت شود. لازم است بدانید که هر کدام از موبایلهای مسافری پس از ورود به گمرک و ثبت اطلاعات دستگاه با توجه به ارزشی که دارا هستند هزینههایی برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.

نحوه واردات موبایل به ایران
لازمه انجام صحیح واردات موبایل اطلاع داشتن از شرایط واردات گوشی مسافری و همچنین تعرفه واردات گوشی تلفن همراه میباشد که بایستی پیش از انجام واردات به این نکات توجه داشته باشید. لازم است بدانید که جهت ترخیص موبایل بایستی مراحلی را به انجام برسانید که مهمترین این مراحل عبارت است از:
مرحله اول: انتخاب مناسبترین و بهترین تولید کننده کالا
یکی از مهمترین و همچنین اصلیترین مراحل و شرایط واردات گوشی مسافری مربوط به مرحله انتخاب تولید کننده است. در این مرحله شما عزیزان بایستی بهترین تولید کننده کالا را انتخاب کنید تا بتواند میزان درخواست شما از کالای مورد نظر را برای شما عزیزان تأمین کند.
مرحله دوم: گفتگو با تولید کنندگان کالا
این مرحله نیز به اندازه مرحله اول مهم و حیاتی است، چرا که در این مرحله از شرایط واردات گوشی مسافری شما عزیزان بایستی با تولید کنندگان و فروشندگان کالا وارد گفتگو و مذاکره شوید و در مورد مواردی مانند حجم و میزان کالا، تعرفه واردات گوشی تلفن همراه، نحوه حمل و نقل و مواردی از این قبیل گفتگو کنید تا بتوانید در نهایت از کالای وارد شده خود سودی را کسب کنید.
مرحله سوم: اخذ تمامی مدارک و مجوزات لازم
در این مرحله از مراحل واردات و ترخیص گوشی مسافری باید تمامی مجوزات لازم که جهت انجام واردات و ترخیص را دریافت کنید. شما عزیزان بایستی از سازمانهایی که تحت نظارت گمرک است این مجوزات را دریافت نمایید و در نهایت به اداره گمرک ارائه دهید.
مرحله چهارم: پرداخت هزینههای مربوط به واردات
در این مرحله از مراحل واردات و ترخیص گوشی مسافری تاجران و بازرگانان باید تمامی هزینههای واردات را پرداخت کنند تا در نهایت بتوانند کالای خود را از گمرک خارج سازند.
مرحله ششم: ارسال کالاهای خریدار شده به مقصد
در این مرحله از مراحل واردات و ترخیص گوشی تلفن همراه بایستی کالاهای خریداری شده از مبدأ به مقصد ارسال شود.
قوانین واردات گوشی مسافری در سال 1402
در سال 1402، قوانین و مقررات و شرایط واردات گوشی مسافری به کشورهای مختلف ممکن است متفاوت باشد. برخی کشورها ممکن است محدودیتهای خاصی برای واردات گوشی همراه داشته باشند، از جمله تعیین حداکثر تعداد گوشیهای قابل واردات، پرداخت مالیات و گمرکی، وجود استانداردهای خاص برای گوشیهای وارد شده و یا حتی ممنوعیت واردات برخی از انواع گوشیها؛ بنابراین، بهتر است قبل از سفر به هر کشور، با سفارت یا کنسولگری آن کشور تماس بگیرید یا اطلاعات رسمی آن کشور را بررسی کنید تا اطلاعات دقیق در مورد قوانین و مقررات و نیز تعرفه واردات گوشی تلفن همراه در آن کشور را جمع آوری کنید.
این کار به شما کمک میکند تا از هر گونه مشکلات و محدودیتهای ممکن جلوگیری کنید و به طور قانونی گوشی خود را وارد کشور مقصد ببرید.
رجیستری گوشی مسافری چگونه است؟
رجیستری گوشی مسافری به معنای ثبت گوشی همراه شخص مسافر در کشور مقصد است. برخی کشورها این امکان را فراهم میکنند که مسافران گوشیهای خود را با وارد کردن اطلاعات مربوطه به سیستم رجیستر کنند. این اقدام به مسافران اجازه میدهد تا بدون مشکل واردات گوشیهای خود را به کشور مقصد ببرند.
برای رجیستری گوشی مسافری، ممکن است نیاز به ارائه اطلاعات شخصی، شماره سریال گوشی، مدل و برند گوشی و شماره پاسپورت باشد. همچنین برخی کشورها ممکن است از مسافران درخواست کنند تا یک مبلغ پول به عنوان وثیقه پرداخت کنند که پس از خروج از کشور و بازگشت گوشی به کشور مبدأ، به آنها بازگردانده میشود.
همچنین در نظر داشته باشید با در نظر داشتن شرایط واردات گوشی مسافری برای رجیستری آن با به سه مرحله را طی کنید.
مراحل | عنوان مرحله | شرح مرحله |
اول | ثبت نام تلفن حضوری تلفن همراه | انجام این کار با داشتن گذرنامه و اظهار حضوری برای افرادی که از کشورهای خارجی وارد ایران شدند، امکان پذیر است. این مرحله مرحله اجباری است به ویژه اگر از خارج از کشور تلفن همراه خریداری کرده باشید و قصد دارید بیش از ۳۰ روز از خدمات اپراتورهای ایرانی استفاده کنید. پس از انجام موفقیت ثبت نام حضوری نوبت به مرحله دوم میرسد. |
دوم | پرداخت عوارض و تعرفه واردات گوشی تلفن همراه | در صورتی که مسافر، ایرانی باشد فرصتی 30 روزه جهت مراجعه به سامانه گمرک و تسویه هزینه تلفن همراه خود را خواهید داشت. لازم است بدانید که عدم انجام این مرحله در بازه زمانی مشخص شده نیاز به ثبت تلفن با استفاده از پاسپورت خارجی را خواهد داشت. |
سوم | صدور کد فعالسازی | در این مرحله کد فعالسازی از طریق سامانه ثبت نام متمرکز به شماره تلفن ثبت شده پیامک ارسال خواهد شد. با دریافت این کد شخص توانایی تکمیل مراحل ثبت نام را به خواهد داشت و به طور رسمی تلفن همراه را با نام خود را خواهد داشت. |
تعرفههای واردات گوشی مسافری در سال 1402
در واقع تعرفه واردات گوشی تلفن همراه مربوط به ارزش گوشی است. در اصل این تعرفه نشان دهنده درصدی از قیمت گوشی است که بایستی به گمرک پرداخت گردد تا واردات گوشی از خارج از کشور به انجام برسد.
برای ساده کردن خدمات ترخیص تلفن همراه مسافری از گمرک دو روش مجزا وجود دارد که این دو روش شامل موارد زیر میگردد:
- مراجعه حضوری به گمرک
شما عزیزان میتوانید پس از ورود به کشور به گمرک مراجعه نمایید و با کارشناس گمرکی که وظیفه ثبت اطلاعات گوشی شما را بر عهده دارد مشورت کنید. پس از تعیین هزینه گمرکی و پرداخت آن توسط گمرک برای شما رسیدی صادر خواهد شد.

- پرداخت آنلاین از طریق سامانه گمرک یا EPL
همچنین شما عزیزان میتوانید به راحتی به سیستم گمرک آنلاین کشور مراجعه نموده و جهت ثبت اطلاعات گوشی خود به سایت www.epl.irica.ir مراجعه نمایید پرداخت هزینه گمرکی را در بستر آنلاین به انجام برسانید. همچنین در جدول زیر به تعرفه واردات گوشی همراه که به ارزش آن بستگی دارد را برای شما عزیزان لیست کردیم.
ارزش | نوع گوشی همراه | تعرفه |
کمتر از 100 دلار | هوشمند | 12% |
کمتر از 100 دلار | صحفه غیر لمسی | 30% |
100 تا 600 دلار | هوشمند | 8% |
100 تا 600 دلار | صحفه غیر لمسی | 30% |
بالای 600 دلار | هوشمند | 8% |
بالای 600 دلار | صحفه غیر لمسی | 30% |
جمع بندی
در مقاله فوق به بررسی شرایط و تعرفه واردات گوشی تلفن همراه در سال 1402 پرداخته شده است. همانطور که در مقاله به این نکته توجه شد جهت انجام ترخیص گوشی مسافری بایستی از تعرفه واردات گوشی تلفن همراه و همچنین شرایط واردات گوشی مسافری اطلاع داشته باشید تا بتوانید انجام این عملیات را در کمترین زمان ممکن به انجام برسانید.
همچنین شرکت ققنوس ترخیص به عنوان یکی از شرکتهای معتبر در زمینه ترخیص کالا خدمات ارزندهای را به شما عزیزان ارائه خواهد داد. شما عزیزان میتوانید جهت بهرهمندی از خدمات ما که شامل ثبت سفارش کالا، تأمین و تخصیص ارز، ترانزیت و ترانشیپ ، اخذ مجوزات، ترخیص کالا از گمرکات فعال و مواردی از این قبیل با کارشناسان با تجربه ما در شرکت ققنوس ترخیص ارتباط داشته باشید.
چرا مشورت با افراد متخصص پیش از واردات گوشی مسافری لازم است؟
با توجه به اینکه واردات و ترخیص گوشی مسافری امری پیچیده میباشد. بهتر از پیش از وارد کردن آن با افراد متخصصترین زمینه مشورت کنید، چرا که ممکن است اطلاعات کاملی در مورد نحوه واردات و رجیستری موبایل مسافری نداشته باشید.
آیا محدودیتی جهت واردات موبایل مسافری وجود دارد؟
لازم است بدانید که محدودیتی جهت واردات موبایل مسافری وجود ندارد؛ اما حتماً بایستی به محض ورود به گمرک نسبت به ثبت اطلاعات موبایل اقدام نمایید.
جهت پرداخت تعرفه واردات گوشی تلفن همراه چند روش وجود دارد؟
مهمترین روشهای پرداخت تعرفه واردات گوشی تلفن همراه شامل مراجع حضوری به گمرک و یا پرداخت آنلاین به وسیله سامانه EPL است.
رجیستری گوشی تلفن همراه مسافری دارای چه مراحلی است؟
مهمترین مراحل رجیستری گوشی تلفن همراه شامل ثبت نام حضوری تلفن همراه، پرداخت عوارض گمرکی و در نهایت صدور کد فعالسازی است.